Reklaminės iškabos

REKLAMINĖS IŠKABOS

Reklaminės iškabos – ilgalaikis sprendimas, kuris atsipirks su kaupu! Tai – ne tik reklama, tai – vienas geriausių būdų pasirodyti visuomenei, papasakoti savo istoriją ir atkreipti į save dėmesį.
Šviečiančios reklaminės iškabos gali suteikti prabangos ir išskirtinumo kiekvienam prekės ženklui. Visiškai nesvarbu, ar norite šviečiančio užrašo ant sienos, ar nusprendėte pakeisti logotipą, o gal Jūsų siekis – įgyvendinti išskirtinį raidžių projektą? Mes esame tam, kad išpildytume visus su reklama susijusius norus.
Akcentuojame, kad kiekvienas projektas yra individualus, unikalus, turintis savo istoriją. Todėl mūsų komanda įdėmiai išklausys Jūsų idėjas, patars ir pasirūpins kad, tai atsispindėtų ant reklaminės iškabos ir būtų neabejotinai pastebėta.
Atsižvelgę į poreikį parinksime tinkamiausią apšvietimą – tiek pilną, tiek kombinuotą. Būkite tikri, pasirūpinsime, kad reklama būtų kaip įmanoma geriau matoma.
Medžiagos, iš kurių gaminame reklamines iškabas:

• metalas;
• aliuminio kompozitas;
• spalvotieji metalai;
• nerūdijantis plienas;
• medis;
• organinis stiklas;
• plastikas.

Reklaminės iškabos atsiperka? Mūsų praktika rodo, kad tikrai taip!
Abejojate, ar Jūsų norus įmanoma įgyvendinti? Mes mėgstame iššūkius! Susisiekite ir kartu sukursime matomą istoriją. Mielai lauksime Jūsų žinutės arba skambučio, pavaišinsime kava, atrasime geriausią sprendimą, papasakosime, kaip tai veikia ir kodėl to reikia būtent Jums.

Gaukite individualų pasiūlymą!

Susisiekite su mumis, mes esame pasiruošę Jums padėti.

Gaukite individualų pasiūlymą!

Susisiekite su mumis, mes esame pasiruošę Jums padėti.

Kaip mus rasti?

Savanorių pr. 124,
Vilnius 03153, Lietuva

© UAB "Sumanios idėjos"

© UAB "Sumanios idėjos"

×
Show